Foto's
Kies een album hieronder!
- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 -
100e toertocht 21 juli 201917-08 2019 13:47
Vandaag was het zover, de 100ste toertocht van de brommerclub! We zijn gestart met een goede opkomst van bijna 40 brommers. Er was tevens een persfotograaf aanwezig van de lokale krant.

Om strikt 11.00u zijn we vertrokken richting Cuijk. Daar hebben we geluncht bij buitenplaats de Zevenhutten. Dat is een mooi nieuw gebouw midden in de natuur waar we op uitnodiging waren van Adri-Jan Putmans.

Na de lunch zijn we via de dijk bij Balgoij richting huis gereden langs de Maas. Daar stonden twee barbecues op ons te wachten. Een leuke verassing van de voorzitters! Daar hebben we onze 100ste rit uitbundig gevierd. Organisatie bedankt!
99e toertocht 16 juni 201927-06 2019 18:44
Voor deze rit had Gerard de leiding tot zich genomen. De club is op bezoek geweest bij HVG engineering te Zaltbommel. We kregen uitleg over de testbank en de werkzaamheden die ze uitvoeren op het gebied van tuning (motoren).

Op deze dag had Edwin video opnames gemaakt, o.a. met een drone.
98e toertocht 19 mei 201907-06 2019 18:47
Voor deze toertocht zijn we uitgenodigd door b.c. efkes weg Deest. We zijn met een mooie opkomst richting Deest gereden. Daar vierde b.c. efkes weg hun 12,5 jarig jubileum door een beurs en een soort van meeting te organiseren. Er waren vele brommers te zien die behoorlijk zeldzaam zijn!

Daarna zijn we achter Rick aangereden richting Wijchen. Vanaf daar zijn we door de bossen richting Malden gereden. Daar hadden we onze eerste pauze in het Zweef-inn café. Dat is een mooi café bij een vliegveld voor zweefvliegtuigen. Iedereen kon zien hoe deze opstegen en weer landen.

Na de pauze zijn we vertrokken richting Groesbeek. Daar zijn we de grens overgegaan naar Duitsland. Langs de rand van de grens hebben we een stukje Reichswald meegepakt. Vanaf daar zijn we via Cuijk op de dijk langs de Maas uitgekomen. Via Balgoij-Batenburg zijn we weer richting huis gereden.
97e toertocht 7 april 201919-04 2019 19:54
Vandaag had Rick de eerste rit van het nieuwe seizoen uitgezet. We zijn met prachtig weer vertrokken richting Kesteren. Daar zijn we de brug overgestoken naar Rhenen. Vanaf daar zijn we via de dijk naar future2green (puchshop.de) in Wageningen gereden. Daar kreeg iedereen eerst netjes een kop koffie en een stroopwafel. Daarna kregen we van Sjoerd een mooie presentatie over Triboron. Triboron is een vervanger voor de ouderwetse mengsmeerolie. We bedanken Sjoerd voor zijn tijd. Meer informatie is te vinden op www.future2green.eu . Triboron is voortaan via Rick met clubkorting te verkrijgen!

Daarna hebben we onze weg vervolgt richting de Veluwe. Via Lunteren zijn we richting Ede-Veenendaal gereden. Vanaf daar zijn we de Utrechtse heuvelrug doorkruist richting pont Amerongen.

Onze laatste pauze was in Ingen. Daarna zijn we weer terug gereden. Totale afstand was ruim 93km!
96e toertocht 7 oktober 201827-10 2018 18:37
Vandaag was het alweer de laatste toertocht van 2018. Jan had een klein ritje uitgezet. We zijn met de groep de brug overgestoken naar Echteld. Vanaf daar zijn we naar Tiel gereden.

Daar was de club uitgenodigd door Huub van Welie. Hij had vroeger de bekende bakkerij van Welie in Tiel, maar is een aantal jaren geleden gestopt met bakken. Van de bakkerij zelf heeft hij nu een soort van eigen privémuseum gemaakt. Er hangen veelal borden en spullen van de bakkerij van vroeger, maar ook veel herinneringen uit zijn leven. Huub leidde de groep netjes met veel humor langs de muren. Na afloop kreeg hij de welbekende 'kei bedankt' uitgereikt. We nemen aan dat hij deze in zijn museum heeft geplaatst!

Na het afscheid is de groep richting Waardenburg gereden, met uiteindelijk een stop in Zaltbommel. Na de pauze is de groep weer bijtijds naar de kas gereden. Daar is het toerjaar met 'n biertje afgesloten.

We bedanken Huub voor zijn gastvrijheid.

95e toertocht 16 september 201826-09 2018 20:56
Vandaag stond de B.O.D. beurs te Drunen op het programma. Berry heeft de navigatie van de route op zich genomen. We zijn met de groep eerst de dijk uitgereden richting Rossum. Daar zijn we via de grote rotonde naar de dijk van Kerkdriel gereden. Daar zijn we onder de A2 richting Engelen gereden, en zo via Vlijmen zijn we via een mooie dijk in Drunen uitgekomen.

Daar werd de jaarlijkse Brommer Onderdelenbeurs Drunen georganiseerd. Het was met mooi weer een mooie opkomst. Diverse leden hebben iets kunnen kopen wat ze zochten. Om twee uur is de groep vertrokken richting Oss.

Daar werden we opgewacht door de familie van ons ernstig zieke lid Geert Roeffen. Iedereen had de kans om afscheid te gaan nemen van Geert. Het was zeer emotioneel. Na het afscheid zijn we via de stoep langs zijn raam gereden en hebben we voor het laatst gezwaaid. We wensen Geert en de familie veel sterkte en bedanken ze voor hun gastvrijheid!

De groep is daarna via de pont van Maasbommel weer naar Leeuwen gereden. We bedanken Berry voor de organisatie!
94e toertocht 19 augustus 201825-08 2018 20:21
Vandaag had onze fotograaf Rick een rit gepland. We zijn eerst met een goed opkomst naar Alphen a/d Maas gereden. Daar gingen we de dijk op richting de pont. Daar staken we de Maas over naar Lith.

Via polderwegen kwamen we op ten duur in Nuland uit. Vanaf daar zijn we naar Vinkel gereden. Daar kwamen we bij ons eerste pauze adres; boerderij op de Nieuwekampen. Daar hadden ze heerlijk versgebakken appeltaart klaar staan met slagroom en vers ijs. Nadat iedereen het gebak/koffie op had en de kleine biggetjes had bewonderd zijn we verder gereden.

Via een bosweg zijn we in Berlicum aangekomen. Vanaf daar zijn we het kanaal overgestoken via een nieuwe fietsbrug die daar sinds kort ligt. Uiteindelijk kwamen we aan bij het cafetaria in Den Dunge (Maaskantje). Daar zijn jaren geleden de populaire series en films van de New Kids opgenomen.

Vanaf Den Dunge zijn we langs Rosmalen naar de pont Maren-Kessel - Alem gereden. Bij Alem zijn we over de dijk richting Rossum gereden. Daar was onverwachts de snackbar gesloten. Dus is de groep naar Heerewaarden uitgeweken. Na de kleine pauze zijn we via de dijk weer terug naar Leeuwen gereden.
93e toertocht 22 juli 201827-07 2018 19:33
Vandaag hadden onze leden Berry en Marc een mooie rit uitgezet. We zijn met de groep bij Wamel de dijk opgegaan. De dijk hebben we helemaal uitgereden tot Rossum. Vanaf daar zijn we de dijk opgegaan richting Kerkdriel. Daar stond Marieke de gehele club netjes te filmen. Deze film is te zien op de brommerclub-lauwe Facebook-pagina! Uiteindelijk hebben we in het oude centrum van Heusden onze eerste pauze gehouden.

Na de koffie zijn we naar de rand van de Drunense duinen getoerd. Via leuke bospaden zijn we uiteindelijk aangekomen bij voormalig kamp Vught. Uiteindelijk zijn we bij cafetaria d'n Dijk in Den Bosch gestopt voor weer 'n pauze. Na afloop zijn we via de pont in Lith naar huis gereden.

We bedanken Berry en Marc voor de goede organisatie!
92e toertocht 24 juni 201808-07 2018 20:07
Voor deze dag had ons nieuwe lid John een route uitgezet. We zijn met een goede opkomst richting Nijmegen gereden. Vanaf Nijmegen zijn we naar ijssalon/snackbar de Plataan in Mook gereden die helaas gesloten was. Om dat goed te maken zijn we na een kwartier opnieuw gestopt bij een Café dat wel geopend was.

Na de koffie zijn we richting de Zevenheuvelenweg in Groesbeek gereden. Na een kort pechgeval in Groesbeek zijn we uiteindelijk gestopt aan de dijk bij café Oortjeshekken in Ooij. Na een halfuurtje pauze zijn we weer terug gereden richting Nijmegen, dit keer de Waalkade. Na de tussenstop zijn we via de dijk terug naar Leeuwen gereden.

We bedanken John voor de goede organisatie!
91e toertocht 27 mei 201809-06 2018 18:48
Op deze dag had ons zeer gewaardeerd lid Gerrit een idee om eens met de groep naar Herveld te gaan. Na het voorwoord en de verwelkoming van een nieuw lid zijn we gaan rijden richting Winssen. Daar zijn we via het fietspad langs de A50 de Waal overgestoken. Na wat polderwegen kwamen we uit in Herveld.

Daar werd voor de 13e keer een historische weekend georganiseerd. Hier was een mooie braderie met vooral veel oude ambachten en tractoren te bewonderen. De groep had ook veel bekijks van de andere bezoekers. Nadat de hartslag van onze vice-voorzitter was gecontroleerd en goed bevonden kon de groep weer gaan rijden.

Helaas begon het erg hard te regenen. Na een tussenstop bij de Tabaksplant in Afferden is de groep snel naar huis gereden.
- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 -